Nieuwbouw

U wilt een nieuw huis laten bouwen? Bouwbedrijf A. van der Meulen helpt u graag verder. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van het ontwerp tot aan het opleveren van uw nieuwe woning. Dit noemen we zorgeloos bouwen.

We luisteren eerst goed naar uw wensen en woonideeën. U bent namelijk degene die bepaalt hoe uw huis eruit komt te zien. Aan ons de taak om u te voorzien van goede adviezen, zodat u tijdig op de hoogte bent van alle mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Bouwbedrijf A. van der Meulen staat voor kwaliteit, duurzaamheid en degelijk vakmanschap. Doordat we ons goed voorbereiden bouwen we snel en efficiënt. U krijgt één vast aanspreekpunt, zodat de communicatie altijd helder verloopt en we snel kunnen bijsturen als dat nodig is.

In mei 2017 hebben we aan de Koarstmoas te Surhuisterveen een nieuwbouwproject gerealiseerd in een nieuwe woonwijk (Vierstromenland) op korte afstand van het centrum. Deze duurzame woningen zijn geheel onderhoudsvrij en met hoogwaardige materialen gebouwd. Ook is er aan energiebesparing gedacht door het plaatsen van voldoende zonnepanelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op. Samen maken we uw wens werkelijkheid.

Bekijk ook onze overige diensten: