Nieuwbouw project Hege kamp te Ureterp.

Type: Nieuwbouw

Deze luxe nieuw te realiseren halfvrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in een aansprekende, architectonische bouwstijl. Het speciale aan deze royale woningen is dat ze geheel aan uw woonwensen aangepast kunnen worden! Zo kunnen de woningen vrij ingedeeld worden en is een badkamer en slaapkamer op de begane grond mogelijk.

Een ander bijkomend voordeel is dat de woningen zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Zo worden de buitenkozijnen in kunststof uitgevoerd, komt er luxe kunststofbekleding op de bovenzijde en wordt de woning op solide, traditionele basis gebouwd.

De woningen worden volledig geïsoleerd volgens de laatste eisen en zijn daardoor uitermate energiezuinig.

Standaard worden de woningen compleet opgeleverd, zo is er een vaste trap naar zolder, worden de woningen voorzien van een geïsoleerde berging en wordt er een ruimtelijke erker geplaatst aan de voorzijde van de woningen. Ook wordt deze erker naar boven opgetrokken, waardoor de kleinste slaapkamer op de 1e etage toch een stuk groter wordt. Tevens wordt de woning op de begane grond opgeleverd met vloerverwarming en worden voor uw comfort en gemak op de 1e etage energiezuinige radiatoren geplaatst.

Zijn uw wensen toch anders? Geen punt! Deze woningen worden compleet naar uw wens gebouwd.

Wilt u een badkamer en slaapkamer op de begane grond? Wenst u een open trap in de woonkamer? Houdt u van klussen en wilt u graag een grotere garage en/of bijkeuken? Wilt u misschien de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Vindt u de woning te klein en wilt u de woning verlengen? Bijna alles is mogelijk!

 

uPDATE [SEPTEMBER 2018]

Inmiddels zijn twee van de vier verkochte woningen opgeleverd. 

Op vrijdag 28 september 2018 vond de oplevering plaats van de eerste fase 2^1 aan de Hege kamp te Ureterp.

De familie Loonstra en van der Meulen beide afkomstig uit Ureterp waren zeer tevreden over de procedure van koop tot aan de oplevering van de woningen. Inmiddels zijn beide families in hun nieuwe woning getrokken. Wij als bouwbedrijf A. van der Meulen bedanken beide families voor de prettige samenwerking en wensen hen veel woonplezier.
Fase 2 is inmiddels ook gestart deze oplevering zal begin maart 2019 plaatsvinden.

UPDATE [MAART 2019]

Inmiddels zijn alle vier de woningen verkocht en opgeleverd.

Op vrijdag 8 maart 2019 vond de oplevering plaats van de tweede fase 2^1 aan de Hege kamp te Ureterp.

De familie van Holland en Lanting zijn inmiddels in hun nieuwe woning getrokken. Wij als bouwbedrijf A. van der Meulen bedanken beide families voor de prettige samenwerking en wensen hen veel woonplezier.

Het project in Ureterp is in maart 2019 afgerond.

Terug naar alle projecten